HYVÄT ETELÄ-KARJALAN SENIORIT

Jälleen on vuosi vierähtynyt ajanlaskussamme. Mennyt vuosi jää historiaamme osittain ikävänä muistona Venäjän hyökättyä Ukrainaan ja toisaalta meille suomalaisille merkityksellisenä siksi, että liityimme sen vuoksi Natoon, joka vahvistaa omaa puolustustamme. Toivottavasti uusi vuosi tuo rauhan Ukrainaan ja Eurooppaan. 

Hyvinvointialueet aloittavat toimintansa vuoden alusta. Uuden toiminnan pitäisi tuoda paremmat terveys- ja sosiaalipalvelut kaikille. Meille senioreille sekä lapsiperheille, jotka eivät ole muun terveydenhuollon piirissä, muutos on oleva erityisen tärkeä. 

Senioriliitolla on liittokokous 6.-8.6.2023 Savonlinnassa. Sinne toivotaan runsaasti osallistujia niin virallisia kokousedustajia kuin muitakin kokousvieraita, kaikki ovat tervetulleita. Itse olen ollut Senioriliiton hallituksessa yhden kauden v. 2020-2023 ja omasta puolestani voisin jatkaa toisen kauden, jos minut valitaan. 

Etelä-Karjalan senioripiiri on pienentynyt yhden yhdistyksen verran, kun Savitaipaleen seniorit lopettivat toimijoiden puutteen vuoksi. Meillä on piirissä nyt kolme aktiivisesti toimivaa yhdistystä - Imatra, Lappeenranta ja Luumäki. Kaikissa näissä yhdistyksissä on paljon erilaista toimintaa ja kaikki ovat kerhoihin ja tapahtumiin tervetulleita.

Oikein sydänlämpöisesti onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2023!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Nyky Vanhanen

Puheenjohtaja

Etelä-Karjalan kansallinen senioripiiri ry