Liittokokous Savonlinnassa 2023

Onnea uudelle senioriliiton vara-puheenjohtajalle Nyky Vanhaselle!

Kiitos tuesta ja kannustuksesta

Savonlinnassa seniorien liittokokouksessa 8.6.2023 minut valittiin liiton hallituksen toiseksi varapuheenjohtajaksi. Otan tehtävän kiitollisena vastaan. Sain yllättävän suuren äänimäärän ja sen pohjalta pyrin nöyrästi olemaan luottamuksen arvoinen.

Savonlinnassa oli mukava ja rento ilmapiiri. Kiitos järjestäjille hyvistä oheisohjelmista ja kaikista järjestelyistä. 

Liiton teema ”Elämäniloa ja voimaa senioritoimintaan” sopii itselleni oikein hyvin. Minusta positiivinen asenne auttaa monessa asiassa. Saan olla mukana seuraavat kolme vuotta toteuttamassa liiton tavoitteita vuosille 2023-2026. 

Ikääntyneiden edunvalvonnassa on vielä paljon tekemistä ja siinä myös Senioriliitolla on tärkeä rooli, yhdessä muiden eläkeläisjärjestöjen kanssa. Toimintakyvyn ylläpito ja sairauksien ennaltaehkäisy ovat hyvinvointialueilla haasteena ikääntyvien terveydenhoidossa, mutta mitä paremmin ennaltaehkäisy toimii ja ihmisten terveydentila kohenee, sitä enemmän yhteiskunta säästää yhteisiä verovaroja.

Senioriliiton ja sen yhdistysten tunnetuksi tekeminen ja jäsenmäärän kasvattaminen ovat meidän kaikkien seniorien tehtävä. Ota kaveri mukaan seniorien tilaisuuksiin ja ole kummina uudelle jäsenelle. Kivat tilaisuudet kyllä huomataan ja niihin halutaan osallistua.

Onnittelut Senioriliiton hallitukseen 3. piirin edustajana Etelä-Savo&Kymenlaakso Risto Hämäläinen ja varalle Seppo Lehtonen (Kymi).

Onnittelut senioriliiton valtuustoon 3. piirin valituille Etelä-Karjalasta varsinaiseksi Karin Ignatius Imatralta ja varalle Tuula Lindh Lappeenrannasta, Etelä-Savosta Ritva Kilpeläinen ja varalle Jouko Nousiainen, Kymestä varsinaisiksi Ari Lekander ja Sinikka Rouvari ja heidän varansa Erkki Huhtinen ja Irmeli Salminen. 

Elämäniloa ja voimaa kaikille 

Lappeenrannassa 8.6.2023

Nyky Vanhanen                                                                                       Senioriliiton hallituksen varapuhenjohtaja                                                    Eelä-Karjalan kansallinen senioripiiri ry, puheenjohtaja


Karin Ignatius, Imatran yhdistyksen puheenjohtaja, jatkaa valtuuston varsinaisena jäsenenä ja Tuula Lindh, Lappeenrannan yhdistyksen puheenjohtaja, valtuuston varajäsenenä. Paljon onnea myös heille!